La Mercanti: η ιταλική εταιρεία διακόσμησης εσωτερικών χώρων

Η La Mercanti είναι ένας από τους κορυφαίους αντιπροσώπους επίπλων ιταλικής κατασκευής από το 1997. Η απαράμιλλη πείρα και η βαθιά γνώση μας στα διεθνή έπιπλα μάς επιτρέπουν να προσφέρουμε μια πλήρη γκάμα υπηρεσιών διακόσμησης εσωτερικών χώρων στα πλαίσια οποιουδήποτε ιδιωτικού ή δημόσιου έργου "με το κλειδί στο χέρι" με αντικείμενο την επίπλωση χώρων. Από το 2003, ο επαγγελματισμός της La Mercanti φέρει την πιστοποίηση διαχείρισης ποιότητας κατά το πρότυπο UNI EN ISO 9001:15.

Η διαφάνεια, η ειλικρίνεια, το γούστο και η επαγγελματική προσέγγιση αποτελούν τις κεντρικές αξίες μας, οι οποίες διέπουν τόσο τις εσωτερικές σχέσεις, μεταξύ των εργαζομένων μας, όσο και τις εξωτερικές – με τους πελάτες, τους προμηθευτές και τους διακοσμητές εσωτερικών χώρων που συμμετέχουν στη διαδικασία.

 • staff 01

  Marco Olivieri

  dr. Marco Olivieri

  Founder & CeO
  Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της La Mercanti Srl. Ειδικός στο Μάρκετινγκ και τις Πωλήσεις. Υλοποίηση στρατηγικών, καινοτομία και επιχειρηματική αριστεία.
  “Θεωρώ τον εαυτό μου ως έναν καινοτόμο στοχαστή, έναν αχόρταγο φιλομαθή… Μου αρέσει να αναδεικνύω νέες ιδέες, για να παρακινώ το προσωπικό μου να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες”.
 • staff 02

  Andrea Bollettini

  Andrea Bollettini

  Founder and Logistics specialist
  Ιδρυτής και ειδικός στην εφοδιαστική (logistics). Βελτιστοποίηση εργασιών αποθήκης, μέσω βέλτιστης διαρρύθμισης των αποθηκευτικών χώρων, των διεργασιών και της ροής εργασιών λειτουργίας τους. Αναδιοργάνωση υπαρχουσών αποθηκών και σχεδιασμός νέων.
 • staff 01

  Mirco Cameli

  Mirco Cameli

  Quality Manager
  Διευθυντής ποιότητας της La Mercanti. Ο Mirco παίζει σημαντικό ρόλο στο συντονισμό όλων των δραστηριοτήτων και λειτουργιών της διεργασίας διακόσμησης εσωτερικών χώρων. Το σλόγκαν του Mirco είναι: “Η βελτίωση δεν τελειώνει ποτέ”.
 • staff 01

  Antonio Consorti

  Antonio Consorti

  Interior Designer
  Διακοσμητής εσωτερικών χώρων της La Mercanti. Ο Antonio έχει τεράστια πείρα στον Σχεδιασμό Εταιρικών Εσωτερικών Χώρων και έχει δώσει πολλές ποιοτικές λύσεις για έναν μεγάλο αριθμό πελατών υψηλού κύρους με γραφεία, επαγγελματικούς και οικιακούς χώρους. Η συνεισφορά του στη διαχείριση έργων και σχεδίων, το σχεδιασμό διαρρύθμισης γραφείων και την τελική παράδοση έργων είναι ανεκτίμητη.
 • staff 01

  Silvia Tavoletti

  Silvia Tavoletti

  Administrative Account
  Διευθύντρια διοικητικού της La Mercanti. Η ενεργητικότητα και το πάθος της Silvia για την εύρεση της τέλειας λύσης την έχουν αναδείξει ως το άτομο που “δίνει λύσεις σε κάθε πρόβλημα” που σχετίζεται με τη διοίκηση και την εφοδιαστική (logistics). Η Silvia είναι ο “γκουρού” της έκδοσης τιμολογίων και η “βασίλισσα” της διαχείρισης παραγγελιών. Είναι η τελική υπεύθυνη για την αρμονική συνεργασία πελατών, προμηθευτών, διοίκησης, διευθυντών και μελών ομάδων εργασίας.
 • staff 01

  Ida Raffaella Mecozzi

  dr. Ida Raffaella Mecozzi

  Sales Account
  Διευθύντρια πωλήσεων της La Mercanti. Εξίσου αποτελεσματική τόσο ως μέλος ομάδων εργασίας όσο και ως ανεξάρτητη ειδικός. Η Raffaella προσαρμόζεται εύκολα στις ανάγκες των πελατών και είναι πάντοτε επικεντρωμένη στην επιχείρηση. Ευφυής και δημιουργική, εντοπίζει και προβλέπει πάντοτε τις αλλαγές και αξιοποιεί τις ευκαιρίες. Η Raffaella μιλά Ιταλικά, Αγγλικά και Γαλλικά.
 • staff 01

  Laura Olivieri

  dr. Laura Olivieri

  Sales & Customer care
  Υπεύθυνη Πωλήσεων και Εξυπηρέτησης πελατών. Η Laura είναι ένα άτομο που επικεντρώνει την προσοχή της στο αποτέλεσμα και γνωρίζει τα πάντα για την διεθνούς κλάσης εξυπηρέτηση πελατών. Μιλά άπταιστα Ιταλικά, Αγγλικά και Γαλλικά.
 • staff 01

  Emanuela Amabili

  Αρχιτέκτων Emanuela Amabili

  Interior Designer
  Διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων της La Mercanti. Το έργο της Emanuela είναι να βοηθά τους ανθρώπους να νιώθουν άνετα στο γραφείο, στο σπίτι ή στον επαγγελματικό χώρο τους και να κάνει το περιβάλλον τους ευχάριστο. Για να επιτύχει το στόχο αυτό, συνδυάζει με έξυπνο τρόπο χρώματα, υφές, κλίμακες και υλικά.
  Η Emanuela αριστεύει σε όλα τα στάδια της διεργασίας – από τη σύλληψη και την ανάπτυξη μιας ιδέας μέχρι το σχεδιασμό του χώρου, από τη μελέτη των αναγκών και των ειδικών απαιτήσεων ενός πελάτη μέχρι την επιλογή και τον καθορισμό των προδιαγραφών των επίπλων.
 • staff 01

  Simona Spinelli Valori

  dr. Simona Spinelli Valori

  Sales & Customer care
  Υπεύθυνη Πωλήσεων και Εξυπηρέτησης Πελατών της La Mercanti. Με άριστες ικανότητες διαπροσωπικής επικοινωνίας και επίτευξης στόχων, κατανοεί απόλυτα τις ανάγκες των πελατών και σχεδιάζει τους τρόπους για την ικανοποίησή τους. Γνωρίζει Ιταλικά, Αγγλικά και Ισπανικά.
 • staff 01

  Giulia Santomo

  dr. Giulia Santomo

  Sales & Customer care
  Giulia is responsible for managing corporate international clients and A&D. She guides customers to make confident, intelligent office furniture decisions. Then she takes the lead to combine the realisation of their projects with the service they expect. Speaks Italian, English and French.
Privacy Policy