Ευκαιρία για τοπικό αντιπρόσωπο πωλήσεων: χρειαζόμαστε τους καλύτερους, δηλ. εσάς

Πιστεύουμε ότι η διακόσμηση και η επίπλωση εσωτερικών χώρων επηρεάζουν σημαντικά την παρακίνηση, την επίδοση και την υγεία των ανθρώπων. Η La Mercanti αναζητά άτομα που δείχνουν ενθουσιασμό και αφοσίωση στην εργασία τους.

Αναζητούμε έναν τοπικό αντιπρόσωπο. Οποιοσδήποτε μπορεί γρήγορα να προσδιορίσει τις ανάγκες των πελατών και να προσφέρει λύσεις με πειστικό τρόπο θα μπορούσε να είναι ένας καλός υποψήφιος για την ομάδα Πωλήσεων της εταιρείας μας. Η ιταλική κουλτούρα σχεδιασμού της La Mercanti παρέχει πρόσβαση σε εξεζητημένους και οξυδερκείς πελάτες και οριοθετεί το απολαυστικό “καθήκον” μας να επιδεικνύουμε προσωπικά την εξαιρετική ποιότητα των συλλογών επίπλων κατασκευασμένων στην Ιταλία.

Το άτομο αυτό θα πρέπει να διαθέτει ιστορικό επιχειρηματικότητας και εξοικείωση με την αποστολή προϊόντων και την εφοδιαστική (logistics), να επιδεικνύει ικανότητα συνεργασίας και να μπορεί να χειρίζεται γρήγορα και σωστά την επικοινωνία με τους πελάτες. Όλα τα παραπάνω αποτελούν σημαντικά προαπαιτούμενα για να μπορεί να εργαστεί στις πωλήσεις σε περιβάλλων γραφείου. Απαιτείται επίσης άριστη χρήση της γλώσσας.

Για να υποβάλετε αίτηση για θέσεις αντιπροσώπου στην περιοχή σας, στείλτε το βιογραφικό σας με email στο Τμήμα Προσωπικού της εταιρείας μας, στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@lamercanti.it
Privacy Policy